• Tweedehands, maar als nieuw
  • Binnen een werkdag verzonden!
  • Achteraf betalen mogelijk
SingStar Dance
SingStar Dance €7,99

SingStar Dance

€7,99
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • 1 werkdag
Informatie

Pak de microfoon in de hand samen met een vriend en ga lekker zingen met 'Singstar Dance'. Door de juiste toonhoogte te houden, verdien je punten. Zo kan je tegen elkaar zingen, een duet zingen of kan je in een groepje steeds de microfoon doorgeven. 'Singstar' zorgt altijd voor een swingend feestje en veel vermaak.
Voor het eerst maakt 'Singstar Dance' het mogelijk om gericht mee te dansen met de muziek. Mochten gamers niet willen zingen, dan kan er gedanst worden. Met behulp van de schermweergave en de Playstation Move-controller. 'Singstar Dance' maakt het mogelijk om voor het eerst met vier spelers tegelijk actief te zijn. Zo kunnen er twee mensen zingen en twee kunnen dansen.
'Singstar Dance' is echt een gezellige dans- en zinggame. Wanneer je na je performance jouw video in de herhaling gaat bekijken, heb je de mogelijkheid om jouw dancemoves met de Playstation Move-controller te voorzien van allerlei special effects.
Naast de nummers die op de disc van 'Singstar Dance' staan, is het mogelijk om extra nummers te downloaden tegen betaling. Bovendien kan je jouw performance vereeuwigen door het te uploaden naar de My Singstar Online-website.
Ook in jou zit een artiest!

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »