Terug

Dankij de enorme drukte bij Games2u en PostNL worden bestellingen binnen 2-3 werkdagen thuisbezorgd

Warriors - Legends of Troy

 • Warriors - Legends of Troy

2-5 werkdagen

  € 16,99

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Snel verzonden! TooltipBestellingen worden de volgende werkdag verzonden, de track en trace code ontvangt u per mail!
  • Gratis verzonden vanaf €50,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Tweedehands artikelen met nieuwe service

  Productomschrijving

  Warriors - Legends of Troy

  Warriors - Legends of Troy
  De Japanse ontwikkelstudio KOEI brengt ons Warriors - Legends of Troy, een 'Dynasty Warriors'-game dat niet gebaseerd is op de bekende Chinese roman - Roman van de Drie Koninkrijken - een wereldberoemde saga en een ico...

  Lees de volledige productomschrijving

  Warriors - Legends of Troy

  De Japanse ontwikkelstudio KOEI brengt ons Warriors - Legends of Troy, een 'Dynasty Warriors'-game dat niet gebaseerd is op de bekende Chinese romanŒæ- Roman van de Drie Koninkrijken - een wereldberoemde saga en eenŒæicoon binnenŒæde Chinese popcultuur. Warriors - Legends of Troy gebruikt daarentegenŒæde Griekse oorlog tegen Troje als vertrekpunt. De Trojaanse oorlog is ontstaan uit een dispuut tussen de Grieken en de inwoners van Troje.Œæ3000 jaar geleden groeide Troje uitŒætot een machtige stad die fungeerde als de belangrijkste handelsweg tussen de Egeí¿scheŒæen de Zwarte Zee. Dat zou althans de reden zijn maar in de Griekse mythologie wordtŒæde haatŒætussen Griekenland en Troje gevoedtŒædoor slechtsŒæí©í©n vrouw - de beminnelijke Helena.

  In de macht van Helena

  Helena is het onderwerp van Ilias, Homerus' epische gedicht uit de 9e eeuw voor Christus. Voor liefde, zeilden ze rond de wereld. Voor familie, maakten ze deŒægrootste opofferingen. Voor eer, stonden ze op tegen de goden en vochten ze een oorlog die de aarde liet beven. Toen de Almachtige Zeus heersde over de onsterfelijken en de mens was er een pactŒætussen twee grote steden. Wat eens begon als een pact, groeide al snel uit tot een grootse veldslag die de fundamenten van de berg Olympus deden daveren. Nu vechten twee grote legers, niet voor land of eer, maar voor de liefde van í©í©n enkele vrouw. Het lot van de twee beschavingen ligt nu in jouw handen.

  Griekse Dynastie

  Warriors - Legends of Troy laat je vechten als Trojaan of Griek. Elk beschaving heeft zijn eigen verhaallijn en de twee verhalen hebben hun eigen perspectief op het verhaal. De gameplay is louter gebaseerd op de hack & slash actie van Dynasty Warriors. Je hebt een keuze uit verschillende helden die je naar de veldslagen kan leiden. Het gevechtssysteem is uitgebreid met nieuwe grijp- en werpaanvallen en het is mogelijk om verschillende wapens, die op het speelterrein te vinden zijn, op te pikken. De wapens varií‚ren van korteŒæzwaarden tot speren. Je maakt gebruik van eenŒæschild dat je gebruikt als bescherming maar ook om de vijand te bestormen. Diverse uitwijkmanoeuvres geven de combat een diep en tactisch kantje.

  - Gebaseerd op het epische gedicht van Homerus.ξ
  - 'Dynasty Warriors'-gameplay in een mythologische Griekse setting.ξ
  - Sta oog in oog met mythische wezens.ξ
  - Nieuwe grijp- en werpaanvallen, diverse wapens, bescherm jezelf met een schild en ontwijk aanvallen.

  Verzending en retour

  Verzending en retour

  Bestellingen worden binnen een werkdag verzonden. Na het bestellen ontvang je de track en trace code per mail.

  Reviews

  Gerelateerde producten

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Warriors - Legends of Troy

   Warriors - Legends of Troy

   € 16,99

   Games2u 8.9 / 10 - 184 Reviews @ Kiyoh
   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »