14 dagen bedenktijd! Niet goed? Geld terug!
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-
Laagsteprijsgarantie
0

Wegens vakantie zullen alle bestellingen maandag 19 december worden verzonden.Wegens vakantie zullen alle bestellingen maandag 19 december worden verzonden.

14 dagen bedenktijd! Niet goed? Geld terug!
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-
Laagsteprijsgarantie

Wegens vakantie zullen alle bestellingen maandag 19 december worden verzonden.Wegens vakantie zullen alle bestellingen maandag 19 december worden verzonden.

Verzenden & retourneren

VERZENDING VOOR PRODUCTEN IN ONZE WEBSHOP

Games2u hanteert de volgende richtlijnen voor de verzending van een product (of meerdere producten) in onze webshop:

 1. Wij streven ernaar om bestellingen binnen een werkdag te verzenden. Indien het product niet op een werkdag is besteld, dan wordt het product de eerstvolgende werkdag verzonden. Onder werkdagen verstaan wij maandag tot en met vrijdag.
 2. Zodra uw bestelling is ontvangen en betaald, krijgt u dezelfde werkdag bericht van Games2u met de melding dat uw bestelling is betaald en zo spoedig mogelijk wordt verzonden. Enkel voor bestellingen die middels pakketverzending worden bezorgd, ontvangt u van Games2u de eerstvolgende werkdag een track and trace code in uw e-mailbox met de mogelijkheid om uw pakket te ‘volgen’.
 3. Uw bestelling wordt bezorgd via PostNL. Postbezorgingen worden via de postverzendingsservice van PostNL thuisbezorgd. Houdt u er hierbij rekening mee dat PostNL geen postbezorging laat plaatsvinden op zon-, maan- en feestdagen. Pakketbezorgingen worden via de pakketverzending van PostNL en MyParcel bezorgd. Houdt u er hierbij rekening mee dat PostNL en MyParcel geen pakketten aanbieden op zon-, maan- en feestdagen.
 4. Nadat het pakket is verzonden ontvangt u een email waarin de track en trace code staat. Via deze code kunt u op de website van PostNL uw pakket volgen en kunt u een leveringsmoment en plaats van bezorgen kiezen.

RETOURNEREN VAN EEN GEKOCHT PRODUCT IN ONZE WEBSHOP

Games2u.nl gaat zeer zorgvuldig en transparant om met retourzendingen. Wij hanteren de volgende richtlijnen:

 1. U kunt een product binnen 14 dagen retourneren zonder opgaaf van redenen aan Games2u retourneren. Hiervoor kunt u de adresgegevens aanvragen bij onze klantenservice! 
 2. Games2u zal na ontvangst en controle van het geretourneerde product het verschuldigde bedrag zo spoedig mogelijk overmaken! Wij streven ernaar om het geldbedrag binnen een werkweek terug te storten op uw bankrekening.
 3. Games2u zal u op de hoogte houden van iedere stap in dit proces!

VERZENDEN VAN EEN PRODUCT DAT U AAN Games2u HEEFT VERKOCHT 

Games2u hanteert een duidelijke verzendprocedure voor producten die u aan Games2u heeft verkocht middels onze inkoopmodule. Wij hanteren hiervoor de volgende richtlijnen:

 1. Zodra u akkoord bent met de opgegeven prijs van ons, dient u het product binnen zeven dagen naar Games2u op te sturen.
 2. U bent verantwoordelijk voor een juiste verpakking en bescherming van het aangeboden product.
 3. Het pakket dient bij voorkeur middels pakketbezorging aangeboden te worden aan Games2u     (kosten PostNL: €6,50).
 4. Indien het pakket is verzonden en door Games2u is ontvangen, krijgt u hiervan direct bericht. Hierna zullen wij het product controleren en overgaan tot uitbetaling van het overeengekomen bedrag, 

Mijn account

Log in om meer informatie te ontvangen

Contactinformatie

Bel ons

of stuur een WhatApp bericht

06 12 93 50 04

E-mail

Stuur ons een email

We antwoorden binnen een werkdag

Social media

Sociale media pagina's

8,5Review LogoWij scoren een 8,5 op Kiyoh

Games2u

Groeneweg 76 (geen bezoekadres)
8012 AP
Zwolle

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »