Terug

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Games2u met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Games2u verkoopt en informeert door middel van deze website producten en informatie over de producten die door Games2u worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Games2u aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Games2u aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van de Games2u opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Games2u alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Games2u niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Games2u worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Games2u uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Games2u worden onderhouden wordt afgewezen.

Indien u een product heeft aangeschaft bij Games2u en u ziet het ergens anders toch goedkoper. Dan krijgt u van Games2u het verschil terug in de vorm van een waardebon die geldig is bij Games2u.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Games2u 8.6 / 10 - 300 Reviews @ Kiyoh
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »